BG CZ HU LT LV PL RO SK

Proenzi susține concurenții Transmaraton


Proenzi ArtroStop Intensive preia ștafeta de expert al articulațiilor și susține cel mai dificil maraton de șosea din Europa, Transmaratonul.


Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark


Transmaratonul este un concurs care se adresează amatorilor, adică oricui dorește să alerge pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume, cu condiția să aibă vârsta de peste optsprezece ani.


Concurenții se pot înscrie la ultra maraton, marathon sau semimaraton. Concurenții au dreptul să se înscrie și să participe doar la o singură cursă din cele trei pe care le cuprinde competiția.


• Semimaraton ora 10, cu 3h 30m ore limită de timp – Cabana Bâlea Cascada - Cabana Capra (aprox. 21 km – 1050 m diferență pozitivă de nivel)

• Maraton ora 08:00, cu 7 ore limită de timp – Cabana Capra - Cabana Bâlea Cascada - Cabana Capra (aprox. 42 km – 2100 m diferență pozitivă de nivel)

• Ultra maraton ora 4:30, cu 11 ore limita de timp – Cabana Bâlea Cascada - Cabana Capra - Cabana Bâlea Cascada - Cabana Capra (aprox. 64 km – 3140 m diferență pozitivă de nivel)In timpul curselor, pe tronsonul Cabana Bâlea Cascada - Cabana Capra, vor fi amplasate puncte de revitalizare unde concurenții se vor putea alimenta cu ceai cald, apă plată, băutură izotonică, mere, banane, portocale, glucoză. Localizarea exactă a punctelor de hidratare va fi anunțată pe site pâna la data competiției, urmând a fi marcate și pe hartă.


Numerele și pachetul de concurs vor fi puse la dispoziție de către organizatori și se vor înmâna concurenților după confirmarea plații și depunerea declarației pe proprie răspundere, în ziua de vineri, 19 septembrie 2014, între orele 18:00 și 22:30.


Numerele de concurs se vor atașa pe partea din față, pe deasupra îmbrăcăminții de alergare a fiecarui concurent, astfel încât să fie vizibile.


Echipament obligatoriu:

- încălțaminte sport

- număr (dat de organizator)

- haină de ploaie/vânt

- sursa de lumina (se vor distribui lanterne Varta la intrarea în tunel, opțional pot fi predate la ieșirea din acesta pentru a înlesni deplasarea participanților, urmând a fi restituite la punctul de sosire).


Echipament optional:

- bidon cu apă de 0,5 litri sau altă sursă de hidratare, de exemplu backpack

- batoane energizante sau geluri energizante

- telefon mobil (salvați numerele organizatorilor în telefon, dezactivați opțiunea număr privat, verificati că telefonul este încărcat);

- fluier


Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice participarea sportivilor care nu îndeplinesc condițiile de echipare.


Vor fi premiate locurile 1, 2 și 3 de la fiecare categorie.


Premiile vor fi anunțate înainte de începerea concursului în funcție de sponsorii care se vor împlica în acest proiect. Se vor acorda și premii surpriză oferite de către organizatori. Pe lânga premii, câștigătorii vor primi diplome și medalii.


Toți participanții vor primi medalii de participare, buff-uri personalizate și diplome de participare. Diplomele de participare vor fi electronice și vor putea fi descărcate de pe site-ul results.42km.ro după afișarea rezultatelor.


La sosire toți participanții vor primi apa plată, băutura izotonică, glucoză și fructe.Competitia ”Transmaraton“ este organizată de Asociația Club Sportiv RO CLUB MARATON și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice. Detalii pe site-ul Transmaraton.org


Un program de exerciții bazat pe mișcare, consolidare și rezistentă te ajută să îți menți oasele și cartilajele puternice și sănătoase. Transmaratonul este una din numeroasele evenimente interesante de alergare care se desfășoară în România. Pentru o listă detaliată te rugăm vizitează pagina concursurilor din România.


Încercam să actualizăm permanent lista astfel încât să găsești mereu propuneri interesante care să te antreneze la mișcare pentru protecția și consolidarea articulațiilor.


Suplimentele alimentare de calitate oferă substanțele necesare sistemului musculo-scheletic. Acestea contribuie la menținerea stării de sănătate a cartilajului articular, chiar în timpul exercițiilor fizice, sau după o accidentare. Pentru susținerea tuturor articulațiilor – articulațiile genunchiului, articulațiile șoldului, articulațiile mâinii și coloanei vertebrale recomandăm Proenzi ArtroStop Intensive.

Consultatie