BG CZ HU LT LV PL RO SK

Gama PROENZI, îngrijirea completă a articulațiilor


Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark


De-a lungul anilor, compania Walmark a perfecționat o gamă de produse special destinată persoanelor cu probleme artrozice – gama Proenzi ArtroStop. În prezent, această gamă cuprinde atât produse recomandate persoanelor tinere, active, cât și produse recomandate seniorilor.

Pentru susţinerea articulaţiilor persoanelor active, Walmark a dezvoltat un produs cu o compoziţie unică, Proenzi ArtroStop Intensive. Acesta este un produs revoluționar, uşor de administrat, ce are în compoziţie o nouă generaţie de glucozamină.N-acetil glucozamina este o substanță prezentă în mod natural în organism și este un precursor esențial al acidului hialuronic și al condroitinei. Glucozamina reprezintă cea mai mare parte a moleculei de N-acetil glucozamină. Glucozamina este o componentă constructivă esențială a structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane.


Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare, iar colagenul de tip II nedenaturat păstrează forma sa originară, de triplu helix.


Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, benefic pentru funcționarea oaselor și cartilajelor.


Proenzi ArtroStop Intensive este recomandat pentru susținerea tuturor articulațiilor – articulațiile genunchiului, articulațiile șoldului, articulațiile mâinii și coloanei vertebrale. Se recomandă administrarea pe o perioadă de 3 luni.


Proenzi ArtroStop Rapid+ este cel mai eficient și inovator produs din gama Proenzi.


Proenzi® ArtroStop® Rapid+ conţine Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conține, de asemenea, glucozamin sulfat și condroitin sulfat - substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare – precum și complexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.


Glucozamin sulfat și condroitin sulfat sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane. Boswellin®-ul contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor.


Complexul ExPur este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare. Vitamina C participă la formarea normală a colagenului pentru funcționarea oaselor și articulațiilor.


Proenzi ArtroStop Rapid+ acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulare (articulaţia genunchiului, articulaţia şoldului, articulaţiile membrelor superioare şi a coloanei vertebrale), contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor datorită extractului de Boswellia serrata.


Proenzi® ArthroStop® Cremă este un produs destinat aplicării pe zonele articulare dureroase. Produsul conține o combinație unică de trei substanțe active: glucozamin sulfat, Boswellia Serrata şi MSM. Aceste substanţe pătrund rapid prin piele şi acţionează prompt la nivel local, ajutând la diminuarea durerii articulare şi, în acelaşi timp, la îmbunătățirea mobilităţii articulaţiilor.


Pe măsură ce înaintăm în vârstă, oasele își pierd din densitate, iar pentru a preveni acest lucru putem introduce în dieta de zi cu zi câteva alimente “minune”. Dacă nu este protejat din timp, sistemul osos poate suferi modificări, uneori ireversibile. Citeste despre importanţa calciului in dietă și de ce dieta este un factor foarte important în menţinerea sănătăţii oaselor.


Vârsta și leziunile de la nivelul articulațiilor pot favoriza leziunea cartilajului articular și declanșa osteoartrita, o afecțiune caracterizată prin degradarea cartilajului articular. Cele mai afectate articulații sunt articulațiile de la nivelul genunchiului, șoldului, mâinii și a coloanei vertebrale. Citește despre osteoartrită și tratamentul de întreținere pentru protecția și nutriția cartilajului articular aici.


Vremea rece poate amplifica afecțiunile articulare? Este foarte important ca, în această perioadă a anului, să ştim cum vremea rece poate afecta persoanele cu afecţiuni ale articulatiilor. In lunile reci, din cauza temperaturilor scăzute si activitătii fizice reduse, persoanele cu afectiuni ale articulatiilor se confruntă cu dureri articulare si rigiditate.

Consultatie